Adem

Evenementen

Boek tickets

Onderzoek wat de ademhaling, de bron van ons leven, voor jou kan doen. Onze ademhaling is een wijze gids die altijd tot onze beschikking is en waar we veel van kunnen leren. Door bewust te ademen en bewust te worden van onze ademhaling, leren wat onze ademhaling ons allemaal kan vertellen. En dat is zoveel meer dan je denkt! Ronduit wonderlijk.

Een sessie 

Ik begeleid je in de zogenaamde verbonden ademhaling. Simpelweg verbind je je inademing met de uitademing en andersom. We laten de pauzes (die we onbewust en ongemerkt in ons dagelijks leven hebben) achterwegen. Met een aantal aanwijzingen en met behulp van drukpunten maken we de ademhaling steeds dieper en ruimer. Waardoor het lichaam en de geest begint met loslaten en beleven van dat wat er in jou al leeft.

De verbonden manier van ademhalen zorgt voor aanwezigheid in je lichaam en haalt je (vaak) uit je dagelijkse denkpatronen. Het kan je ook juist helemaal meenemen in die patronen waardoor je via mooie inzichten weer veel daarover leert. In ieder geval neemt deze manier van ademheling mee naar lichamelijke bewustwording, emotionele bewustwording, mentale bewustwording of spirituele bewustwording.

De adem confronteert je en neemt je mee naar dát wat er is, nu, hier. Maar misschien zelfs naar dingen die je ooit, lang geleden, wegstopt of verdrongen hebt. Of misschien dienen zich emoties aan waar je met je dagelijkse bewustzijn niet zomaar bij kan.

Beloftes over wat er bij jou gaat gebeuren kan ik natuurlijk nooit maken. Ik kan je enkel begeleiden in je reis. Aanwezig zijn. Begripvol en kundig. Een veilige grond bieden en een veilige gids zijn in jouw reis. Dus voel je welkom.

Kijk hier voor antwoorden op veelgestelde vragen

Locatie in overleg

Privé sessie

Je kan een een-op-een sessie boeken door mij te mailen c.baur@moedwerk.nl
of door te appen/bellen naar 06 27 35 81 61

Kosten: 99 euro incl. BTW voor een sessie van max 2 uur (inclusief voor- en nabespreking)

Groepssessie

Ademsessies in groepen zijn ook zeker mogelijk.

Ook dan kan je me contacteren voor het maken van een afspraak door te appen/bellen naar 06 27 35 81 61

” De ademsessie met Claudia gaf mij het zetje en de inzichten die ik nodig had om mezelf in beweging te krijgen en aan de slag te gaan met dieperliggende emoties die ik diep had weggestopt.Dankzij haar toewijding en begeleiding voelde ik me veilig en onbelemmerd om naar boven te laten komen wat er was.Er is echt zoveel gebeurd al sinds die ademsessie! Het was echt het begin van een veel langere en intensere reis.” – Marc

“Lieve Claudia, dankjewel voor je zachte aanwezigheid. Zo fijn hoe je vanuit afstemming en rust aanwezig bent in alles wat er is, dat alles er mag zijn, precies zoals het zich aandient. Kom graag nog eens bij je ademen.” Anna