Ervaringen

Ervaringen van deelnemers en coachees

Ik kan Claudia omschrijven als warm, vriendelijk, inlevend, enthousiast en intelligent. Ze blijft altijd haar zelf,  weet op een fijne manier “blinde vlekken” bloot te leggen. Denkt goed mee om problemen te tackelen (veel inlevensvermogen). Ze heeft bijgedragen aan de persoon die ik nu ben en daar ben ik haar dankbaar voor. Ze heeft vaak hele mooie en rake inzichten wat de kern van je probleem blootlegt en direct oplost. Gewoonweg geniaal. Ik kan haar van harte aanraden!.

Teun

Claudia is een intuïtieve coach die haarfijn aanvoelt wat een groep nodig heeft en in het belang van het groepsproces kan handelen zonder het individu binnen een groep uit het oog te verliezen. Claudia is een fijn mens om mee samen te werken vanwege haar kundigheid en open/eerlijke instelling. Een aanrader……

Liron

De ademsessie met Claudia gaf mij het zetje en de inzichten die ik nodig had om mezelf in beweging te krijgen en aan de slag te gaan met dieperliggende emoties die ik diep had weggestopt.Dankzij haar toewijding en begeleiding voelde ik me veilig en onbelemmerd om naar boven te laten komen wat er was.Er is echt zoveel gebeurd al sinds die ademsessie! Het was echt het begin van een veel langere en intensere reis.

Marc

Wauw, wat kan deze vrouw goed luisteren! Claudia hoort je echt en pakt zaken voortvarend op. Claudia stelt heldere en duidelijke grenzen op een warme manier. Zowel in de een-op-een coaching als tijdens het scrum proces in het rechercheteam. Ik hoop oprecht dat onze samenwerking nog lang mag duren.

Renate

Lieve Claudia, dankjewel voor je zachte aanwezigheid. Zo fijn hoe je vanuit afstemming en rust aanwezig bent in alles wat er is, dat alles er mag zijn, precies zoals het zich aandient. Kom graag nog eens bij je ademen.

Anna

Claudia is een prettige en vaardige coach met oprechte interesse in de individu en het team. Ze voelt goed aan wat nodig is voor verandering/verbetering en weet dit op een manier te brengen die motiveert. Haar positieve energie en aandacht voor de mens helpen je verder. Ze laat je zelf nadenken, zonder hierbij haar mening leidend te laten zijn en weet zich goed aan te passen aan de wensen van het team zonder dat ze hierbij haar eigen visie verliest.

M.

Het is zeer prettig samenwerken met Claudia. Ze is goed op de hoogte van de theorie maar dat is niet leidend. De mens is daar boven geplaatst. Claudia voelt de groep goed aan en speelt daar op in. Maatwerk is dat waar Claudia het verschil maakt; Het doel is productief samenwerken, en niet dogmatisch vasthouden aan bepaalde principes.

Henrique

Voor mij is het een heel nieuw iets om op deze manier gecoacht te worden vanuit het werk, zoals je waarschijnlijk wel gemerkt hebt in de gesprekken. Ik moe(s)t er aan wennen. Maar het is zeker een meerwaarde. Voor mij en het team. We zullen het niet weten, maar ik betwijfel of het team dezelfde samenwerking, in korte tijd en zonder veel “live” contact, had bereikt zonder jou.

Voor mij is het daarnaast goed dat ik “verplicht” word te vertellen hoe ik mijn werk ervaar. Ik voel dat er ruimte is om te vertellen wat mij bezig houdt / dwars zit. Iets dat jij met jou uitstraling/voorkomen/manier van doen heel natuurlijk bereikt. Dus begin maar vast de volgende verlenging aan te vragen, we zullen je nodig hebben als er nieuwe collega’s binnen stromen. En zij jou!

Niels

Claudia is een goede luisteraar en stelt de juiste vragen zodat je meer inzicht krijgt in hoe jouw doel er precies uitziet, wat de redenen zijn dat je dit doel wilt behalen maar ook de redenen waarom je doet wat je nu doet. Samen hebben we mooie tussenstappen bepaald. Ze is zeer praktisch met me aan de slag gegaan, met oefeningen die ik daarna zelf mocht herhalen. Ze heeft mooie en grappige metaforen geleerd om te relativeren. Claudia heeft mooie levenslessen met je te delen.

Shirley

Claudia is erg prettig in de omgang en kan voor ieder in ons team aangeven waar de aandachtspunten zitten. Door haar betrokkenheid met alle teamleden kan ze snel tot de kern komen en worden de juiste zaken besproken. Ze voegt theorie toe als de situatie zich daarvoor leent en laat de praktijk zijn werk doen als dat het meeste waarde toevoegt. Ze heeft ons op die manier heel fijn geholpen in het opbouwen van ons team.

Renzo

Je coaching is er zo op gericht dat medewerkers zelf aan zet blijven en je kijkt niet alleen naar wat qua coaching belangrijk is, maar ook waar de organisatie om vraagt en past hier je coaching op aan.

Jesse

Als agile coach en ervaren scrum master weet jij steeds weer de juiste vragen op het juiste moment te stellen. Jouw positieve energie om anderen zichzelf stapje voor stapje te verbeteren, werkt aanstekelijk. Door jouw geduldige en effectieve manier van coaching zie ik mezelf en collega’s groeien, als individu, maar zeker ook als team.

Edwin